Novi Sad
25.05.2018.
15:23 > 18:26
Nastupima Zbogom Brus Lija, Pop Hor Radija i Atheist rap-a, obeležen je drugi po redu muzički događaj "Novosadska kultura sećanja", kojim je odana počast svim muzičarima koji su činili novosadsku rok scenu, a koji više nisu s nama.
  • Srđan

    26.05.2018 09:20
    Novosađani
    (po nekim komentarima) čini mi se da mi stvarno imamo tu Novosadsku "žicu" da nekada dovoljno ne cenimo i ne vidimo kakve velike ljude imamo u našem gradu al OK, i to je valjda Novosadski.
  • Rik

    26.05.2018 09:10
    021
    Hvala vam, ovo je divno, hvala svim ovim ljudima!
    Što se tu nekih komentara tiče - sve su ovo divni i talentovani Novosađani-umetnici, nemojte dozvoliti da to shvatite tek kada ne budu sa nama (daleko bilo), živeli i svako dobro!
  • Marko

    26.05.2018 07:59
    @analiticar
    Nisam prisustvovao događaju pa u tom smislu nemam prava da (previše) komentarišem, no mislim da si previše strog u delovima ocene. Mislim da je grubo i netačno reći da je Slavko netalentovan: autor je sopstvenog žanra, u tome je jedinstvan i apsolutno autentičan; možda (uz Obojeni) ima najduži kontinuirani staž u NS-u i okolini, i već tu se završava priča o (ne)talentovanosti. Pogledao sam snimak - zeza se u svom fazonu i pravi atmosferu kako zna i ume, i ja ne vidim ništa loše u tome. Nije u pitanju koncert na kome se meri ozbiljnost, zvuk i muzička tehnika nego događaj "za prijatelje" koji ima pre svega simbiličnu vrednost (pa onda sve ostalo) i tu je Slavko apsolutno ugradio sebe. Momak je uvek bio ispravan, glasan, jasan i na pravoj strani, i tu ne treba tražiti "dlaku u jajetu". Po meni, se sa pravom zajedno sa Ateistima našao na čelu ove priče; ja bih se obradovao još i Muminu (koji je dobar i apsolutno pozvan da učestvuje na ovakvoj priredbi, istina: i težak i nezgovan na sebi specifičan na način) - verujem da postoji razlog njegovog odsustva.

    Sve u svemu, velik pozdrav za tebe, Slavka, R021 i celu ekipu koja se okupila oko ovog događaja. Jasno da smo u manjini u odnosu na poklonike Rade, Dare, Ace i ostalih, ali - nedajmo im (ceo) Novi Sad i našu priču. I ne dirajmo svoje i ispravne - i tako nas gazi polusvet.
  • Šekspirova

    26.05.2018 07:37
    Tamo gde Vijetnamac predstavlja kulturu nikakvo čudo nije da ministar te iste kulture bude Maja Gojković. Katastrofa
  • Analiticar

    26.05.2018 00:04
    Na osnovu ovog sto sam video na Portalu Jana je bio definitivno dobar i ubedljiv, Ateisti su me podsetili sta je pravi Pank, i kad budu imali nastup u NS potrudicu se da ih gledam ,
    Ali gradsku pesmu , classic ovog grada, definitivno je upropastio svojom netalentovanoscu i veoma neprijatnom nametljivoscu pevac grupe Zbogom Brus Li.Ipak bi trebalo imati malo vise postovanja prema ljudima koji su napisali ovu predivnu pesmu i postaviti neke kriterijume ko da je izvodi na ovakvim priredbama. Deluje da je raspolozenje publike bilo fenomenalno.
    Rock And Roll su i hvalospevi ali i kritika i nadam se da ce biti objavljen ovaj moj komentar
  • Liman

    25.05.2018 22:15
    Poznata lica
    Sad kapiram, gledajuci ova poznata lica u galeriji, zasto i pored svih "90tih" za svoje detinjstvo i mladost duboko u sebi osecam da su bili srecni.
  • Neko kao ti

    25.05.2018 21:19
    Hvala Radio 021! Prelepo je videti toliko mladih ljudi, dusu nam ne mogu ubiti :)
  • Juliška

    25.05.2018 17:01
    Hoću još
    Davno se nisam osećalala tako opušteno, kao da sam konačno stigla kući, među ljude sa kojima imam mnogo zajedničkog.Hvala svima koji su omogućili ovo lepo veče. Ima li šanse da se to uskoro, (danas ili sutra), ponovi?
  • Za 021

    25.05.2018 16:38
    hvala vam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna